Hurmaava Design

Hanna Fiskari Hurmaava design yrityksen perustaja.

Hurmaava Design -Yritysesittely

Olen Hanna Sisustussuunnittelu Hurmaava Design -yrityksen perustaja. Teen sisustussuunnittelua ja stailauksia pääkaupunkiseudulla ja lisäksi tarjoan sisustussuunnittelua etänä verkon kautta, joka on nykytekniikan myötä todella helppoa ja vaivatonta! Kaukaisin projektini löytyykin Rovaniemeltä saakka!

Omistaudun jokaiseen toimeksiantoon pieteetillä ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Olen idearikas ja nautin ratkaisujen löytämisestä sisustuspulmiin. Teen sekä pienten, että suurten tilojen suunnittelua ja olen apunasi niin talonrakennus- kuin remonttiprojekteissa. Olen myös Temalin sopimussuunnittelija ja saat kauttani laadukkaat Temal-tuotteet kotiisi

Sisustus on ollut intohimoni ja mielenkiintoni jo monta vuotta ja se on kulkenut matkassani blogin muodossa vuodesta 2014 lähtien. Hurmaava Designin tarina onkin saanut alkunsa tätä kautta ja lopulta tie vei sisustussuunnittelijan tutkintoon saakka. Vahva valokuvaustaitoni, esteettinen silmä, sekä taito yhdistää jo olemassa olevia ja uusia materiaaleja mahdollistaa myös asuntojen ja liiketilojen myyntistailaukset, joita teen pääkaupunkialueella.

Tutustu kohteisiini ja seuraile kuulumisia blogin puolelta! Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla ja puhelimitse, tai vaikka sosiaalisen median kautta!

 

Ystävällisin terveisin,

Hanna Fiskari, Sisustussuunnittelija SI

Ota yhteyttä sisustussuunnittelijaasi Hurmaava design.