Palvelut

PALVELUT PIENIIN MUUTOKSIIN, SEKÄ LAAJEMPIIN KOKONAISUUKSIIN. SISUSTUSSUUNNITTELU VOIDAAN TOTEUTTAA YHDSTELEMÄLLÄ ERI PALVELUT — JOKAISEEN KOHTEESEEN RÄÄTÄLÖIDYSTI.

Tila- ja sisustussuunnittelu

Tehdään tilasta toimivampi ja viihtyisämpi, joten tutustu mitkä palvelut vastaisivat sinun tarpeitasi! Oikein mietityt tilaratkaisut helpottavat arkea ja lisäävät asumismukavuutta. Tilasuunnitelma räätälöidään juuri asiakkaan tarpeisiin ja se pitää sisällään esim. pohjapiirrokset, 3D luonnokset, muut tarvittavat mittapiirrokset ja huonekortit (materiaalit, kalusteet ja hankintapaikat listattuna).

Kokonaisvaltaisessa sisustussuunnitelmassa voidaan siis ottaa huomioon myös valaistussuunnittelma, pintamateriaali- ja värisuunnittelma, tekstiilisuunnittelma ja irtokalustesuunnitelma, tai vain osa näistä.

 

Sisustussuunnittelu Hurmaava design palvelut

Etäsuunnittelu -palvelut

Sisustussuunnittelu netissä on vaivatonta ja helppoa! Laadin sisustussuunnitelman tarpeidesi mukaan lähettämäsi valokuvien, mittojen ja mahdollisen pohjapiirrustuksen mukaan. Yhteydenpito nykytekniikan avulla on nopeaa, eikä asuinpaikkakuntasi ole este suunnitelman tekemiselle.

Tällä hetkellä kaukaisin projektini löytyy Rovaniemeltä, jonne suunnittelen koko hirsirakennuksen pintamateriaalit ja värimaailman (lattia, laatat, katto, seinät), kiintokalusteet (keittiö, kylpyhuone, saunarakennus, eteinen yms.) sekä olen mukana ideoimassa sähkö- ja valaistussuunnitelmaa. Ei siis ole väliä onko projektisi iso vai pieni.

Sisustussuunnitelma netissä etäsuunnitteluna

Asuntojen myyntistailaus -palvelut

Kun tulee aika laittaa koti myyntikuntoon, voidaan myyntiä vauhdittaa asunnon stailauksella ja tekemällä esimerkiksi pieniä muutoksia kalusteiden sijoittelussa. Usein ulkopuolisen silmä näkee herkemmin mitä asunnossa kannattaa korostaa ja miten huonekaluja siirtelemällä saisi asunnon parhaat puolet esille. Lisäksi tiloihin voi tuoda lisää raikkautta karsimalla tavaraa ja lisäämällä muutamia harkittuja tuotteita sisustukseen herättämään kiinnostusta.

Vahvan valokuvaustaustani ansiostani osaan myös hahmottaa asunnon parhaat kuvakulmat ja mitkä niistä kannattaa tuoda myyntikuvissa esille.

Hurmaava design toteuttaa asuntojen myyntistailauksen.

Unelmien keittiö

Keittiösuunnitelmassa huomioin tilan ja kodin kokonaisvaltaisesti ja suunnittelen juuri asiakkaan toiveisiin perustuvan kokonaisuuden, jossa tilankäyttö, toiminnallisuus ja asiakkaan tarpeet on hyödynnetty. Keittiösuunnitelma pitää sisällään mm. 3D piirrustuksen, tarvittavat mittapiirrokset, materiaalivalinnat ja kodinkone-ehdotukset.

Suunnitellaan unelmien keittiö.

Konsultointi -palvelut

Sisustuskonsultaatiossa keskitytään mahdollisiin sisustuspulmiin, kodin ongelmakohtiin, tai ideoidaan sisustusratkaisuja valitsemiisi osa-alueisiin. 2 tuntia kestävän konsultaation aikana saat ammattilaisen vinkit, uutta näkökulmaa ja tukea jo mahdollisten omien ideoiden ja vision toteuttamiseen. Konsultaatiossa voidaan keskittyä esimerkiksi sisustuksen värimaailmaan, pintamateriaaleihin tai tilanhallintaan. Voimme tutkia uusia maalisävyjä seiniin, ratkoa tavaroiden säilytyshaasteita, ideoida tekstiilejä tai pohtia kodin yleisilmeen yhtenäistämistä. Käynti ei sisällä erillistä dokumentointia, joten voit tehdä mahdollisen kirjallisen yhteenvedon itse sisustusideoinnin aikana. Halutessasi yhteistyötä voidaan jatkaa myös laajempaan sisustussuunnitelmaan.

Konsultointi kuuluu Hurmaava designin sisustuspalveluihin.

Tekstiili- ja irtokalustesuunnitelma

Tekstiili- ja irtokalustesuunnitelma voidaan toteuttaa, kun kaipaat apua jo olemassa olevien kalusteiden ja tekstiilien päivitykseen, tai haluat hankkia kokonaan tai osittain uutta ilmettä kotiisi. Suunnitelmat kattavat tuotteiden hankintapaikat, mitat ja tarvittavat tiedot kalusteiden sijoittelusta.

Tekstiili- ja irtokalustesuunnitelma kuuluu Hurmaava designin sisustuspalveluihin.

Pintamateriaali- ja värisuunnittelu

Pintamateriaalien ja värien suunnittelu alkaa toiveiden ja tarpeiden kartoittamisella. Pintamateriaalit pitävät sisällään niin lattiat, jalkalistat, seinät, katon, laatat jne. Olipa kyseessä siis remontti- tai uudiskohde, autan sinua luomaan pohjan unelmiesi kotiin.

Pintamateriaali- ja värisuunnitelmaa voidaan jatkaa eteenpäin kiintokalustesuunnitelmaan ja edelleen tekstiili- ja irtokalustesuunnitelmaan.

Pintamateriaali ja värisuunnittelu kuuluu Hurmaava designin sisustuspalveluihin.

Yritykset

Tarjoan yrityksille laajempaa toimitilasuunnittelua kuin myös pienempiä suunnitteluprojekteja, joissa voidaan keskittyä tiettyihin yksityiskohtiin tai pieneen yleisilmeen päivittämiseen. Tuo yrityksesi myös visuaalisesti ja esteettisesti näkyville, autan mielelläni!

Stailaan myös liiketiloja sekä myyntikuvia, joten ammattitaitoani voi hyödyntää myös esimerkiksi uudisrakennusten malliasuntojen sisustamisessa.

Valmiiksi hinnoiteltu sisustuspaketti Basic design